200 jurken

Vrijdag was het boeklaunchfeestje van ‘200 jurken’, het nieuwe boek van Evelien van Sewbidoo.

200jurken booklaunch party 01

Het boek bestaat uit 20 basispatronen voor volwassenen, waarmee je meer dan 200 variaties kan maken!  Er is voor elk figuur een basismodel voorzien waar je eindeloos mee kan combineren. Mouwen, kraagjes, rokken, halsuitsnijdingen… mix & match er maar op los! De stijlgids leert je welk figuur je hebt en met de hulp van het kleurenschema kies je het juiste stofje.
Het recept voor de perfecte jurk!

200 jurken overzichtstabel 1200 jurken overzichttabel 2

Daarbovenop kan je een app downloaden waarmee je alle jurken in 360° kunt bekijken. Echt fenomenaal! Zelfs met mijn verouderde gsm lukt het. Al moet ik wel wat geduld hebben, het resultaat is verbluffend.

200jurken1

Naast een fantastisch boek waren er ook ongelooflijk veel straffe madammen aanwezig. Wie mij kent weet dat ik mij niet echt thuis voel op zo’n meetings (of gewoon tussen te veel volk). Maar dankzij een duwtje in de rug van deze madam, bleef ik wat langer plakken dan gepland en had ik een héél gezellig avond met heel wat bekende & (toen nog) onbekende gezichten. Sommige met een blog, andere met patronen of een boek en eentje gewoon met een geweldige persoonlijkheid!  Ik blijf het vreemd vinden om al die bloggers in ‘levende lijve’ te ontmoeten, maar ontdek hoe fijn het is om mensen met dezelfde bezieling te leren kennen.

Bedankt Evelien

200jurken booklaunch party the bloggersboek: 200 jurken van Evelien Cabie
voorstelling van het boek op tv

Plaats een reactie