Over ons

MariekeDe drijvende kracht achter Sjiekebiele is Marieke, mama van Wout (6 jaar) en Maxine (4 jaar). Met de geboorte van de zoon werd de naaimachine weer van onder het stof gehaald. Opleidingen werden gevolgd: kledij, kinderkledij en patroontekenen systeem Roose. Kroost, familie en vrienden werden voorzien van een nieuwe garderobe.

In 2012 was het tijd voor Sjiekebiele. Eerst enkel workshops maar al snel ook stoffen en fournituren. Er werden workshops gegeven aan de livingtafel en op verplaatsing. De bureau op de eerste verdieping werd omgetoverd tot een heus winkeltje op vrijdag. Het huis werd te klein voor al dat moois en alle stoffen en de workshoptafel verhuisden in april 2013 naar de Sjiekebiele Work&Shop in Sint-Michiels, Brugge.

In onze winkel vind je een uitgebreide collectie stoffen voor jong & oud. Ook voor bijpassende fournituren en hippe patronen ben je bij Sjiekebiele aan het juiste adres.

Wil je graag leren naaien of heb je al heel wat ervaring? Aan onze lange tafel is iedereen welkom tijdens een van de workshops of open ateliers.

Niet enkel achter de schermen (marketing & social media), maar ook in de winkel en op beurzen kan je de man des huizes, Dieter tegenkomen. Met veel plezier zal hij je helpen om het juiste stofje te vinden.

Op de blog zie je (een deeltje) van wat er van onder mijn naaimachine rolt. 

Veel leesplezier!

Sjiekebiele

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s